Ανανέωση - Ανασύρθηκαν Οι Σοροί - Κηδεύτηκαν Οι Χειριστές

aviationlive | 7/05/2012 07:52:00 μ.μ. | 4 σχόλια

(C)AA

 Σύμφωνα με ανακοίνωση του γενικού επιτελείου των Τουρκικών ενόπλων δυνάμεων βρέθηκαν τα συντρίμμια του αναγνωριστικού Phantom από το Ωκεανογραφικό Ναυτίλος σε βάθος 1260 μέτρων και οι σοροί των δύο χειριστών ανασύρθηκαν από το βυθό .

 Τη σορό του Η.Η. Aksoy αναγνώρισε ο πατέρας του : After talks with military officials where family members said “we do not believe that it is his body,” only Aksoy’s father was allowed to view the body, despite insistence from the late pilot’s aunt. The pilot’s father Osman Aksoy said that he had seen with his own eyes “the body belonged to his son.”




(C)TSK

Παράλληλα το TSK έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες (μπορείτε να τις δείτε εδώ ) αλλά και το γεωγραφικό στίγμα όπου βρίσκονται τα συντρίμμια (σύμφωνα με τη Τουρκική εκδοχή). 

(C)TSK
Ανανέωση  Από τα ευρήματα της νεκροψίας προκύπτει πως οι χειριστές επέζησαν του χτυπήματος από τη Συριακή αεράμυνα ( Τουρκική εκδοχή ) ως αιτία θανάτου προσδιορίζεται η πρόσκρουση του RF-4E με το νερό.


06.07.12 Κηδεύτηκαν οι χειριστές.Η τελετή έγινε στην αεροπορική βάση Erhak της Μαλάτιας.





(C)AA

(C)AA

(C)AA

(C)AA



Category: ,

4 σχόλια

  1. Ανώνυμος says:

    Αντικειμενικά, είναι κρίμα.

  2. Gor says:

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ! Καθε νεκρος (για την ματαιοτητα των συγκρουσεων) ειναι κριμα..οπως ηταν κ ο Σιαλμάς, Ηλιάκης κ λοιποι ΚΥΡΙΟΙ!

  3. Για να μην το κουράζουμε ήταν δύο καλοί στρατιώτες που συνειδητά επέλεξαν να αποτελούν τον εκτελεστικό βραχίονα της πολιτική της Άγκυρας.Η προσωπική επιλογή τους ήταν αυτή που τους σκότωσε...

    Επίσης θα είχε ενδιαφέρον αν ποτε μαθαίναμε με πιο σκεπτικό τους έστειλαν τους συγκεκριμένους; - το έχω γράψει και σε παλιότερη ανάρτηση - Δεν ήταν έμπειρο πλήρωμα , (αν ισχύουν οι πληροφορίες) ο Σμηναγός είχε μόλις 1 χρόνο στην 173 και ο Ανθυποσμηναγός μόλις είχε μετατεθεί.

  4. Ανώνυμος says:

    Ίσως να μην είχαν έμπειρους πιλότους διαθέσιμους...