Προς επανεξέταση η αναστολή λειτουργίας της 113 ΠΜ (;)

aviationlive | 1/28/2012 03:30:00 μ.μ. | 0 σχόλια

                  «Χαίρομαι που βλέπω ότι αποφάσεις που λήφθηκαν από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία, βιαστικά, βρίσκονται υπό αναθεώρηση από το νέο υπουργό. Κατά τη συνάντησή μας, διαπίστωσα ότι ο κ. Αβραμόπουλος έχει πολύ καλή διάθεση για τα θέματα που του έθεσα και αφορούν στη Θεσσαλονίκη.
 

                     Για το ζήτημα της μεταφοράς των Καναντέρ από τη Θεσσαλονίκη, ανεξάρτητα από τις εισηγήσεις που υπάρχουν, με διαβεβαίωσαν ότι θα διασφαλιστεί η παρουσία ίδιου αριθμού πυροσβεστικών αεροσκαφών στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, όπως συνέβαινε μέχρι και σήμερα. Έτσι διασφαλίζουμε την κάλυψη των περιαστικών μας δασών και της ευρύτερης περιοχής με εναέρια μέσα και παράλληλα, με κάποιες πιθανές αλλαγές στην 350 ΠΚΒ, θα εξεταστεί η συνέχιση της λειτουργίας της η 113 ΠΜ».
 

                     Τη δήλωση έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας μετά την επίσκεψή του στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο για να του θέσει ζητήματα που αφορούν στη Θεσσαλονίκη και βρίσκονται στην αρμοδιότητα του υπουργού.

Πηγή 

Category:

0 σχόλια