Air Forces Monthly τεύχος 1ο

aviationlive | 3/14/2013 01:22:00 μ.μ. | 11 σχόλια

Ένα από τα κορυφαία αεροπορικά περιοδικά συμπλήρωσε 25 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στο χώρο... Το "Air Forces Montly" σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή, το πρώτο ιστορικό τεύχος.

(C) Key Aero

Category:

11 σχόλια

  1. johny quitar says:

    Τωρα ξυπνησε το AFM,χρονια τωρα τα κατεβαζω τα τευχη(νεα και παλια) απο διαφορα Ρωσικα site,και οχι μονο το AFM αλλα και τα ΑIR INTERNATIONAL,COMBAT AIRCRAFT,AIR PICTORIAL,AIR ENTHUSIAST,FLYPAST,AIRCRAFT ILLUSTRATED,WING κλπ

  2. Πές μου ότι έχεις αυτό http://www.theaviationindex.com/publication/combat-aircraft-magazine/volume-1-issue-4-1997

  3. johny quitar says:

    Οχι κατεβασμενο δεν το εχω,αλλα επειδη ο καθε ιστοτοπος εχει απο 1200 σελιδες πρεπει να ψαξω αρκετα για να δω αν το ειχε βαλλει παλια.

  4. johny quitar says:

    Πολλα περιοδικα κατεβαιναν με το rapidshare που τωρα δεν υπαρχει,αλλα βλεπω οτι αρχιζουν να τα βαζουν και στο depositfiles,πριν απο λιγο κατεβασα το ΑFM No6 του 1988.Αλλα ηταν απο την αρχη με το depositfiles, αλλα προφανως εληξε η περιοδος που ηταν ανεβασμενα,αλλα και για αυτα βλεπω οτι αρχιζουν να ξαναμπαινουν απο την αρχη.Οποτε μολις το δω θα ενημερωσω.



  5. Κλασσικός "Ελληνάρας" ο johny quitar

    Στη αρχή κάνει τον έξυπνο ότι τα κατεβάζει όλα απο χρόνια...,αλλά τελικά δεν το έχει το combat aircraft.Γράψε την σελίδα να την δούμε και οι υπόλοιποι να κατεβάσουμε τίποτα.

  6. Με e-mail ανταλλάξτε τα link,μην μας κλείσουν :)

  7. Johnny Guitar says:

    Επειδη προφανως η βλακεια δεν εχει ορια.

    Ειπα οτι εδω και χρονια κατεβαζω τα αναφερομενα περιοδικα(και οχι μονο),αυτο δεν σημαινει οτι τα εχω ολα.Αρα μπορω να κατεβασω οσα καποιοι αλλοι ανεβαζουν,απλα ελληνικα, αν δεν εχουν ανεβασει το Νο1,δεν μπορω να το κατεβασω το Νο1.
    Αν αυτο θεωρειται εξυπναδα,τοτε τι να πω.
    Τα link δεν ειναι κρυφα,αν ψαξεις λιγο θα τα βρεις αμεσως.Αν πω δημοσια οτι το κατεβαζω απο αυτο το λινκ θα βρεθει καποιος αλλος εξυπνος και θα πει οτι προμοταρω το συγκεκριμμενο.
    Και προφανως επειδη δεν ειμαι ο κλασσικος Ελληναρας σε ολους τους ιστοτοπους ειμαι γραμμενος σαν premium μελος με το αντστοιχο οικονομικο αντιτιμο.

    Ευχαριστω για την φιλοξενια

  8. Πρώτο πρώτο είναι το δικό σου post που σχολιάζεις για τη κίνηση του AFM να δώσει το πρώτο τεύχος λέγοντας

    "Τωρα ξυπνησε το AFM,χρονια τωρα τα κατεβαζω τα τευχη(νεα και παλια)"

    Το οποίο δεν το έχεις αλλα σας κλασσικός Ελληνάρας έπρεπε να πεταχτείς και να πείς την εξυπνάδα σου. Άλλο λοιπόν τα έχω όλα και άλλο έχω μερικά. Και φυσικά θα συμφωνήσω ότι η βλακεία δεν έχει όρια όταν το AFM έχει περισσότερα από 300 τεύχη, αλλά λιγότερα απο 30 υπάρχουν σε pdf.

  9. Ας μην συνεχιστεί άλλο αυτή η συζήτηση.

  10. Ανώνυμος says:

    Δεν καταλαβαινω το νοημα της συζητησης. Κι'εγω δεν ειμαι χαρουμενος οταν αλλοι ξερουν περισσοτερα απο εμενα, αλλα προσπαθω να μαθω , οχι να γκρινιαξω...
    Manolis

  11. Η γκρίνια ανήκει στον johny quitar που αντί να πεί ευχαριστώ για την κίνηση του AFM να δώσει το πρώτο τεύχος (και μπορεί να δώσει και άλλα) έκανε τον έξυπνο.