1995 - 2013 : 18 Χρόνια 1ο Τάγμα Επιθετικών Ελικοπτέρων

aviationlive | 9/17/2013 06:29:00 μ.μ. | 7 σχόλια

Με μια σεμνή τελετή γιορτάσθηκε στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, η επέτειος από την συγκρότηση του 1ου Τάγματος Επιθετικών Ελικοπτέρων η οποία συμπίπτει με τα 42 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του 1ου ΤΕΑΣ. Για την περίσταση, πραγματοποιήθηκε μια εντυπωσιακή πτητική επίδειξη από 2 ζεύγη ελικοπτέρων UH-1H Huey και AH-64A+ Apache! (Φωτογραφίες)

Θερμές ευχαριστίες στον N.B. για την φωτογραφία

Καλές προσγείωσεις...

Category: , ,

7 σχόλια

 1. Ανώνυμος says:

  Ωραία..και με τον εκσυγχρονισμό τους(AH-64A+)..τι μέλλει γενέσθαι..?

  Προβοκάτωρ

 2. Manolis says:

  Long live the Bats!
  (κατα τα αλλα τα 40χρονα των Alouette III θα πανε ...αγιορταστα).

 3. Ανώνυμος says:

  Λυπάμαι αλλά και το 1ο ΤΕΑΣ είχε την επέτειο από τη συγκρότηση του την ίδια ημέρα με το 1ο ΤΕΕΠ. Το 1ο ΤΕΑΣ μετράει 42 χρόνια ζωής και προσφοράς , γεγονός που δεν τονίστηκε και ας μην είχαμε κάποιον ιδιαίτερο διάκοσμο. Δεν πειράζει...

 4. Αγαπητέ 9:04 η προσφορά του 1ου ΤΕΑΣ είναι αδιαμφισβήτητη. Στην παρούσα ανάρτηση δεν έκανα κάποια διάκριση, δυστηχώς δεν είχα κάποια σχετική πληροφόρηση ή φωτογραφία για να γράψω δύο γραμμές. Αν θέλετε μπορείτε να μου στείλετε ένα e-mail.

 5. AXEΡΩΝ says:

  Μπορεί να ξεχνὰμε,ἤ μπορεί να μήν μας θυμίζουν τον ἕναν ἤ τον ἄλλο πολεμιστή,ἀλλά τους ἀγαπάμε ὅλους.

 6. Ανώνυμος says:

  Κάποιοι έχουν μείνει κάτι 10ετίες πίσω. Και δεν ενημερώνουν για εκδηλώσεις και εκ των υστέρων απαιτούν να γίνουν γνωστές. Αφού το 1ο ΤΕΑΣ γιόρτασε τα 42 χρόνια στην "μούγγα" ποιός σας φταίει το aviationlive ?

 7. Παράκληση, τα επόμενασχόλια ας είναι σχετικά με την ανάρτηση.