KASS 2014 : Τελετή Λήξης

aviationlive | 6/25/2014 01:34:00 π.μ. | 3 σχόλια


Την Κυριακή 22 Ιουνίου στο κάστρο της Καβάλας, η διοργάνωση του Kavala AirSea Show 2014 διοργάνωσε την τελετή λήξης του αεροπορικού δρώμενου και αποχαιρέτησε τα πληρώματα που συμμετείχαν στην αεροπορική επίδειξη.


Ο Αρχηγός των Saudi Hawk Αντισμήναρχος Alshahrani Alhumaidi Yahayas, προσφέρει αναμνηστική φωτογραφία στο χειριστή επιδείξεων της ομάδας ΖΕΥΣ, Σμηναγό Γ. Ανδρουλάκη..


...και αντίστοιχα λαμβάνει αναμνηστική φωτογραφία από τον χειριστή επιδείξεων Επιθετικού Ελικοπτέρου AH-64A Apache, Ανθυπολοχαγό Ν. Βορνίτη.


Η καθιερωμένη αναμνηστική






Category: , , ,

3 σχόλια

  1. Ανώνυμος says:

    Υποθέτω πως οι αρμόδιοι και προφανώς ο ε.α. Σμήναρχος (Ι) Διευθυντής θα έχει υπόψιν του να συμπεριλάβει και την Demo team της RedBull http://redbullairforce.com/ ώστε να αποκτήσει τεράστια σημασία και διεθνή προβολή και το air show αλλά και η χώρα, με τα οφέλη για την πόλη της Καβάλας να αυξάνονται ανέλπιστα θεαματικά.

    Ιδιαιτέρως δε αν συνδυαστεί και με ένταξη στο calendari του RedBull Air Race http://www.redbullairrace.com/en_INT η Καβάλα μαζί με τη Θάσο το αμέσως επόμενο σ/κ..τότε θα υπάρξει τρομερή εκτίναξη σε προβολή κάθε είδους αλλά και σε τουριστική προσέλευση!!

    Βέβαια,μακρυά τα κομματόσκυλα και τους τοπικούς "παραγοντίσκους" που θα τρέχουν και πιστεύω ακράδαντα πως το κάνουν ήδη, να καρπωθούν ό,τι μπορέσουν..

    Προβοκάτωρ

  2. Ανώνυμος says:

    Off topic, με το ανακαινισμένο spirfire πού βρίσκεται το θέμα;

    Orion

  3. Το 2013 βρισκόταν στη Shutterworth για τις σχετικές εργασίες επαναφοράς του σε πτητιική κατάσταση. Αλλες πληροφορίες δεν υπάρχουν