Προοπτικές Επέκτασης Της ΕΑΒ Στην Αγορά Της Ιορδανίας

aviationlive | 5/14/2012 03:49:00 μ.μ. | 0 σχόλια


      Στο εθνικό περίπτερο που διοργανώθηκε με την υποστήριξη της ΓΔΑΕ - Υπ.Άμ. για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Έκθεση Άμυνας & Ασφάλειας SOFEX συμμετέχει η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία.

     Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το περίπτερο της ΕΑΒ επισκέφθηκε η Αυτού Εξοχότητα ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Abdullah II όπου είχε συνομιλία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Τάσο Φιλιππάκο. 

     Παράλληλα, ο Φιλιππάκος και ο Γενικός Διευθυντής Εμπορικού της ΕΑΒ Νίκος Βασιλόπουλος είχαν συναντήσεις με την Αυτού Εξοχότητα τον Πρίγκιπα Faisal, τον Πρίγκιπα Hamzah, επικεφαλής της Ιορδανικής Αστυνομίας, και τον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας της Ιορδανίας Υποπτέραρχο Malek Al-Habashneh κατά τις οποίες ανέδειξαν τις δραστηριότητες και ικανότητες της ΕΑΒ και συζήτησαν συγκεκριμένα πεδία μελλοντικής συνεργασίας.

   Το ανατεθέν έργο αγγίζει τα 830 εκ. ευρώ εκ των οποίων τα € 464 εκ. (ποσοστό 56%) αφορούν την αγορά του εξωτερικού.Η στρατηγική επικέντρωση στην εξωστρέφεια είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων προς το εξωτερικό κατά 31% το 2010 σε σχέση με το 2009 ενώ το 2011 σημειώνεται περαιτέρω αύξηση κατά 14%.

(C)ΕΑΒ


Category: ,

0 σχόλια