Επίσκεψη Αντιπροσωπείας Αξιωματικών Της Αεροπορίας Του Κατάρ

aviationlive | 6/18/2013 10:00:00 π.μ. | 10 σχόλια

Τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Ιουνίου 2013, αντιπροσωπεία Αξιωματικών της αεροπορίας του Κατάρ, επισκέφθηκε την 114 ΠΜ ενώ στις 13 Ιουνίου ακολούθησε συνάντηση με τον Α/ΓΕΑ Ευάγγελο ΤουρνάΣκοπός της επίσκεψης, ήταν η συζήτηση επιμέρους αντικειμένων επί θεμάτων συνεκπαίδευσης ιπτάμενου και τεχνικού προσωπικού, στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο αεροπορικών δυνάμεων.

(C) HAF

Category: ,

10 σχόλια

  1. HBS says:

    Από κοντά τους κυρίους. Μισή μοίρα dash5 είναι αυτά και πιθανότατα πολύ σύντομα...

  2. Manolis says:

    Συντομα -5 διαθεσιμα??? Ρε παιδια, ο σειχης του Καταρ al-Thani ψαχνει ν'αγορασει νησια ο ανθρωπος. Δεν περισσευει καμια βραχονησιδα στο ελληνικο Αρχιπελαγος?

  3. fox2 says:

    Ωραίοι :)
    Να βάλουμε όμως μέσα στο πακέτο και τα πυρομαχικά (MICA, Apache)! Αν πουλήσουν τα αεροσκάφη, μην τους αφήσουμε αυτά ;)

  4. Ανώνυμος says:

    Αν αυτοί πουλήσουν τα μαχητικά τους μετά τι θα έχουν ??
    Γιάννης

  5. Philip says:

    Γιάννη η απάντηση είναι Πετρέλαια... :P

  6. Ανώνυμος says:

    @Philip
    Με τα πετρέλαια θα αναχαιτίσουν ξένα α/φη ή αν χρειαστεί θα πολεμήσουν στο Ιράν ή αλλού ??
    Γιάννης

  7. Philip says:

    Αμάν βρε Γιάννη δεν με καταλαβαίνεις καθόλου... Απο τα πετρέλαια έχουν λεφτά να πάρουν τα Rafale όπως έγραψε παραπάνω ο HBS ή έστω κάποιο άλλο αεροσκάφος. το :P είναι ένα emoticon που σημαίνει πως βγάζω την γλώσσα κοροιδεύοντας δείχνοντας πως τα λεγόμενα μου είναι ένα λογοπαίγνιο κάτι μεταξύ αστείου και σοβαρού.
    Σας έχω πάρει απο φόβο με τα emoticon, μαλλον δεν θα πρέπει να τα βάζω :)

  8. Manolis says:

    Γιατι βρε Γιαννη, το Κουβειτ πως απελευθερωθηκε απο τον Σανταμ ? Με τα λιγοστα F-1 και A-4 "FREE KUWAIT" που καταφεραν να το σκασουν στη Νταχράν? Με (και για) τα πετρελαια δεν απελευθερωθηκαν?

  9. Ανώνυμος says:

    Philip αν λ.χ σήμερα μας πουλήσουν τα 12 μαχητικά τους δεν θα έχουν μετά μαχητικά και θα έχουν πρόβλημα. Πρέπει πρώτα να αποφασίσουν πιο μαχητικό θα αγοράσουν, να υπογράψουν την παραγγελία και να περιμένουν 24-36 μήνες για να παραλάβουν το πρώτο α/φος. Δηλαδή, δεν γίνεται να παραλάβουμε Μ-2000-5 αν δεν περάσουν 3-4 χρόνια από σήμερα.
    Γιάννης