Ολοκλήρωση Συμμετοχής Της 31 ΜΕΕΔ Στην IJW

aviationlive | 5/18/2014 10:08:00 π.μ. | 5 σχόλια


Από τις 4 έως 9 Μαΐου, 97 στελέχη από 8 Ευρωπαϊκές δυνάμεις (Ελλάδα, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία, Ολλανδία, Ρουμανία, Τσεχία και Εσθονία) και περίπου 200 Αμερικανοί Αλεξιπτωτιστές συμμετείχαν στην Διεθνή Εβδομάδα Αλμάτων που διεξήχθη στη ζώνη ρίψης του Alzey της Ο.Δ. Γερμανίας.

Σε διάστημα τριών ημερών, οι συνολικά 304 αλεξιπτωτιστές πραγματοποίησαν 401 άλματα στατικού ιμάντα και 132 άλματα HALO ( Ηigh Αltitude Low Opening) από αεροσκάφη C-130J Hercules , MC-130H Combat Talon II και C-17 Globemaster.
















Φωτογραφίες USAF

Category: , , , , ,

5 σχόλια

  1. Κάποια πληροφορία για την ψηφιακή παραλλαγή;

  2. Ανώνυμος says:

    Είναι η ελληνική ψηφιακή παραλλαγή που έχει παρουσιαστεί εδώ και κάποια χρόνια και είναι σε χρήση με τις ειδικές δυνάμεις του ΕΣ σε μικρούς αριθμούς. Υπάρχουν φωτογραφίες με τον πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο να την φορά όπως εδώ http://1.bp.blogspot.com/-ez_WmrXJ1uw/TjLuRpPYiEI/AAAAAAAAGjI/cP_aXRa433c/s1600/3.jpg (σε διαφορετικό σχέδιο ραφής). Ευχάριστη έκπληξη πάντως που το προσωπικό της 31ης ΜΕΕΔ φαίνεται να την έχει επιλέξει.

  3. Philip says:

    Γιατί την ονομάζουμε Ψηφιακή;

  4. Ανώνυμος says:

    Γτ έχει "pixels" :Ρ

    ~SuperViper

  5. Γ.Μ. says:

    Φίλε Ανώνυμε 3:59μ.μ.

    Δεν πρόκειται για την "ψηφιακή" παραλλαγή του Ε.Σ. Είναι σημαντικά διαφορετική από εκείνη. Πιο πολύ μοιάζει με ένα δείγμα "ψηφιακής" παραλλαγής που είχε παρουσιάσει προ μερικών ετών η εταιρεία Intrermat.