Πωλείται Ο Hellas Sat ;

aviationlive | 11/07/2012 03:50:00 μ.μ. | 1 σχόλια

 Επανέρχονται τα δημοσιεύματα που θελουν τον Hellas Sat να πωλείται.Σύμφωνα με το σημερινό φύλλο της εφημερίδας το Κέρδος, η διοίκηση του OTE δρομολογεί τη πώληση του ώστε  να εισπράξει 170 εκατ. Ευρώ και να προλάβει τυχόν προβλήματα αναχρηματοδότησης των δανειακών υποχρεώσεων του.Ο ΟΤΕ "τρέχει" τις απαραίτητες διαδικασίες σε αντίθεση με το Ελληνικό δημόσιο,που δεν κινείται σε αντίστοιχους ρυθμούς.

@ΚΧ
 Το συγκεκριμένο πρόγραμμα για την Ελλάδα έχει εθνική, στρατηγική, πολιτική, τεχνολογική και οικονομική σημασία καθώς με του δίαυλους επικοινωνίας του Ηellas Sat 2 το ελληνικό υπ.Εξωτερικών έρχεται σε άμεση επαφή (με κρυπτοεπικοινωνιακό σύστημα) με όλες τις Ελληνικές πρεσβείες, ενώ το υπ. Εθνικής άμυνας διαβιβάζει απόρρητες εντολές σε Ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις, που ενδεχομένως βρίσκονται στο εξωτερικό μετέχοντας σε ειρηνευτικά σώματα.




 




Category: ,

1 σχόλια

  1. gvla says:

    Είναι γνωστό εδώ και καιρό οτι η Deutsche Telekom δεν έκανε και την καλύτερη αγορά με τον ΟΤΕ. Και κοιτάνε να πουλήσουν κάποιες εταιρείες του ΟΤΕ όπως την ΗELLAS SAT αλλά και την GLOBUL στην Βουλγαρία για να ξεπληρώσουν δάνεια κάτι δις...