Εκλάπη Η Προτομή Του Κώστα Ηλιάκη

aviationlive | 12/02/2012 04:25:00 μ.μ. | 6 σχόλια


 Άγνωστοι έκλεψαν τον προτομή του Κώστα Ηλιακή από το σημείο που βρίσκονταν επί της οδού Ακρωτηρίου. Την απουσία της προτομής αντιλήφθηκε διερχόμενος πολίτης ο οποίος και ενημέρωσε τις αρχές. Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται σε μάντρες με παλιοσίδερα, καθώς το πιθανότερο είναι η ορειχάλκινη προτομή να εκλάπη για να πουληθεί το μέταλλο, η αξία του οποίου υπολογίζεται στα 6 ευρώ το κιλό.

 Τα αποκαλυπτήρια της προτομής, στην θέση "μπαλκόνι" επι της οδού Ακρωτηρίου, απ'όπου υπάρχει μια πλήρης θέα της πόλης των Χανίων, είχαν γίνει σε ειδική τελετή, στις 20 Μαΐου 2007.

Πηγή

Category: ,

6 σχόλια

  1. Ανώνυμος says:

    Αθάνατος!

  2. Ανώνυμος says:

    Συμφωνα με τα ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ, η προτομη του Ηλιακη ΒΡΕΘΗΚΕ!
    Manolis

  3. Manoli ευχαριστώ για τo update.

  4. Ανώνυμος says:

    Τιποτα, εγω ευχαριστω για το καλο μπλογκ. Παντως ειναι περιεργο το οτι βρεθηκε αθικτη ουσιαστικα, ενω θα μπορουσαν να τη λιωσουν και να την πουλησουν ως κομματι χαλκου αγνωριστη...
    Manolis

  5. Με το θόρυβο που δημιουργήθηκε δε νομίζω μάντρα να έλιωνε τη προτομή (πόσες να υπάρχουν στα Χανιά;). Με αφορμή τη κλοπή ελπίζω να τελειώνουμε με αυτό το θέμα των "παλιοσίδερων", έχουν ριμάξει τα πάντα από οικοδομή έως τις υποδομές του κράτους.

  6. Ανώνυμος says:

    Δυστυχως, δεν το ελπιζω. Διαχρονικα τα μεταλλα ειχαν παντα μεγαλη αξια. Αυτος ειναι και ο λογος που ελαχιστα ορειχαλκινα εργα τεχνης της αρχαιοτητας, εχουν επιβιωσει εως τις μερες μας , κυριως οσα ειχαν χαθει σε αρχαια ναυαγια...
    Manolis