Εκσυγχρονίστηκαν Τα Αυστριακά Eurofighter

aviationlive | 10/25/2013 12:10:00 μ.μ. | 9 σχόλια


(C) EADS

Την ολοκλήρωση του προγράμματος εκσυγχρονισμού 15 Eurofighter, στο τελευταίο επίπεδο διαμόρφωσης των αεροσκαφών Tranche 1, ανακοίνωσε η κοινοπραξία. Οι σχετικές εργασίες έλαβαν χώρα στην κύρια βάση από την οποία επιχειρούν τα αυστριακά Eurofighter στο Zeltweg (Steiermark), από τη Cassidian. Στο πλαίσιο της αναβάθμισης, εγκαταστάθηκε  το λογισμικό 4.3 SRP (Service Release Proposal), νέο σύστημα επικοινωνίας, IFF ενώ πραγματοποιήθηκαν βελτιώσεις σε υποσυστήματα του αεροσκάφους.

Πηγή

Category: ,

9 σχόλια

  1. Manolis says:

    Nα τα χαιρονται στην Αυστρια τα δικινητηρια παλτά τους , με τους 2 IR πυραυλους ολους κι όλους(!) . Και μετα εγκαλουν εμας για αμυντικα θεματα , που'μαστε και διπλα στον σουλταν Ερντογαν. Η μαυρη κεραιουλα στον αεραγωγο ειναι Link-16?

  2. Κεραία UHF http://imageshack.us/a/img208/6118/ef1copy.jpg


    το παρέλειψα, στα T1 της Αυστρίας δεν έχει πιστοποιηθεί ο Amraam...

  3. Manolis says:

    Toν παραλειψανε , για να πανε κατευθειαν σε ... METEOR , που φαινεται και στη φωτο? :):):)

  4. Ανώνυμος says:

    Στη φωτό είναι Τyphoon της RAF

  5. Από εδώ http://www.aviationlive.org/2013/01/meteor.html και χρησιμοποιείται σαν φωτο αρχείου.

  6. Ανώνυμος says:

    Πριν δεν είχαν IFF?

    Έπειτα από τόσα πειράματα και δοκιμές, η Τ4 θα ικανοποιεί απόλυτα μάλλον..πάλι καλά που δεν το χρηματοδοτήσαμε και αυτό..

    Προβοκάτωρ

  7. Philip says:

    Νομίζω πως οι Γάλλοι βάλανε τα γυαλιά στους "Ευρωπαίους" μια και η εξέλιξη του Rafale δεν έχει καμία σχέση με τα Typhoon! Βέβαια, θα μου πείτε έχει να κάνει και με την εμπειρία...
    Ελπίζω να Τ1 να μην μας τα φορτώσουν ειδικά τέτοιο καιρό με την "κρίση" να μαστίζει...

  8. Ανώνυμος says:

    Η αυστριακή Π.Α στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει τα σουηδικά α/φη Saab-105, J-35 και για το νέο της μαχητικό ήθελε επίσης το σουηδικό JAS-39. Για μία χώρα που δεν αντιμετωπίζει καμμία απειλή ένα ελαφρύ-οικονομικό μαχητικό σαν το JAS-39 είναι ότι πρέπει. Όμως για πολιτικούς λόγους αναγκάστηκαν να αγοράσουν το EF-2000. Εξαιρετικά υπερβολικό για τις ανάγκες τους.....

    Οι αυστριακοί έχουν πει πως δεν θα αγοράσουν πυραύλους BVR γιατί ο εναέριος χώρος τους είναι μικρός.
    Γιάννης