Φωτιά Απείλησε PAK-FA

gvla | 6/10/2014 09:05:00 μ.μ. | 11 σχόλια

(C) UAC

Σε ένα από τα πρωτότυπα αεροσκάφη PAK-FΑ, κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης παρατηρήθηκε καπνός πάνω από την δεξιά εισαγωγή του αεραγωγού, που εξελίχθηκε σε πυρκαγιά. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε και η φωτιά σβήστηκε γρήγορα πριν επεκταθεί. Σύμφωνα με την Sukhoi το αεροσκάφος θα επισκευασθεί.

(C) UAC

Category: , ,

11 σχόλια

  1. Ανώνυμος says:

    Φωτια στα μπατζακια μας.

  2. Γ.Μ. says:

    Η εκδοχή του Πράβδαnet για το συμβάν: τη φωτιά την προκάλεσαν οι αμερικάνοι με υπεραπόρρητο όπλο λέιζερ υψηλής ισχύος που ήταν εγκατεστημένο στο επίσης απόρρητο σκάφο X-37B, για να πάει πίσω το όλο πρόγραμμα του PAK-FA, θορυβημένοι από το γεγονός ότι η Ελληνική Κυβέρνηση συζητούσε μυστικά την απόκτηση του αεροσκάφους σε συνδυασμό με την δημιουργία γραμμής παραγωγής του εδώ στο πλαίσιο πακέτου για την πώληση της ΕΑΒ στου Ρώσους!

  3. Για κοίτα τις φωτογραγίες, φωτιά στην ατρακτο μας.

  4. Manolis says:

    Γατακια. Το συνεφο enterprise στειλανε οι αμερικανοι.

  5. Unknown says:

    ΤΗΝ ΠΡΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ Η ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ...

  6. Ανώνυμος says:

    παιδικες ασθενειες..............

  7. Ανώνυμος says:

    Mια φορα το αυτοματο συστημα πυροσβεσης δουλεψε αψογα(αρα περασε το τεστ)-συμφωνα με την ΠΤΗΣΗ η φωτια σβηστηκε στον αερα απο αυτο..Δεν θα ελεγα οτι ειναι σωνει και καλα παιδικη ασθενεια(μπορει να ειναι ανθρωπινο λαθος,πχ στο σφιξιμο ενος ρακορ του συστηματος καυσιμου;),το οτι καταφερε να προσγειωθει ειναι πολυ σημαντικο γιατι ετσι θα μπορεσουν να βρουν απο που προηλθε το προβλημα,καθως θα εχουν τα στοιχεια μπροστα τους.

  8. Κρατώ μια επιφύλαξη για το αυτόματο σύστημα οι περισσότερες πηγές αναφέρουν οτι συνεργείο στο έδαφος αντιμετώπισε την φωτιά.

    Στο φιλικό Πράβντα πάντως είτε δεν την βρίσκω την είδηση είτε την περάσανε στα ψιλά.

  9. Ανώνυμος says:

    To ειδα και εγω(για το συνεργειο εδαφους),απο την αλλη το defence point ,μιλαει για καταστροφη,δηλαδη ο καθενας το μακρυ και το κοντο(και μαζι με αυτους και εγω),περιμενω μια φωτο απο το επανω μερος του αεροπλανου που να δειχνει την εκταση της ζημιας.Αυτο που μου φαινεται περιεργο(τουλαχιστον απο αυτη την γωνια που ειναι οι φωτο)ειναι οτι η φωτια αρχισε πριν απο τον κινητηρα,ισως απο καποιο ηλεκρικο συστημα.

  10. during a test fligh pilot got a "metal in oil" warning, turned off the engine and performed an emergency landing, after which he turned back and saw a smoke and a pool of the burning kerosene on the ground. They said the guy jumped out from the cockpit and ran to safety even without the descent ladder, though the fire was quickly extinguished by the ground services. Right side nacelle seems to have burned out completely, but the plane is otherwise intact and is being taken for repairs.

    http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?238699-Pak-FA-is-work-in-Progress-IAF-Sources&p=7218165&viewfull=1#post7218165

  11. Ανώνυμος says:

    Στο defencenet θυμήθηκαν ότι αποσύρονται τα Α-7. Αν ήταν F-22 θα έκαναν πάρτυ.