Τα Τουρκικά Μέσα Συντηρούν Τα Σενάρια Δολοφονίας Των Τούρκων Χειριστών

aviationlive | 10/27/2012 11:06:00 π.μ. | 0 σχόλια

 Η Τουρκική εφημερίδα Star Gazette επαναφέρει τηεωρία" της δολοφονίας των χειριστών της 173 Filo των οποίων το RF-4E/TM καταρρίφθη από τη Συριακή αεράμυνα.Η εφημερίδα μεταδίδει πως Σύριος πρόσφυγας , ο Wail Sidale - πρώην - κάτοικος της Λατάκια κατέθεσε στην αστυνομική διεύθυνση της επαρχίας Hatay και στη MIT πως υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της εγκατάληψης του αναγνωριστικού. 

(C)TSK


 Στις 22/06/12 11:45 "Άκουσα δυνατή έκρηξη και βγαίνοντας στο μπαλκόνι , είδα δύο αλεξίπτωτα να ανοίγουν σε απόσταση περίπου 20 μιλίων (Τουρκική εκδοχή κατάρριψης , σε διεθνή ύδατα).Πέντε λεπτά πριν το συμβάν είχαν αγκυροβολήσει δύο σκάφη των Συριακών αρχών στη περιοχή και με την κατάρριψη του αναγνωριστικού έσπευσαν αμέσως προς το σημείο.Την επόμενη μέρα σε συζητήσεις που είχα με γνωστό μου αστυνομικό μου εκμυστηρεύτηκε έχουμε τους χειριστές,μεταφέρθηκαν στη Δαμασκό θα αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης."

Πηγή

22 Ιουνίου η Hurriet αναμεταδίδει από το RT Arabic τη μαρτυρία Σύριου σύμφωνα με τον οποίο το αεροσκάφος συνετρίβη σε Συριακό έδαφος , οι χειριστές βρίσκονται στα χέρια των Συριακών αρχών.

29 Σεπτεμβρίου το δίκτυο Al Arabiya επικαλούμενο απόρρητα έγγραφα των Συριακών μυστικών υπηρεσιών , μεταδίδει πως οι Συριακές αρχές , διέσωσαν και στη συνέχεια εκτέλεσαν τους Τούρκους χειριστές του RF-4E/TM.

02 Οκτωβρίου η είδηση διαψεύδεται από τον Υπ.Αμ. της Τουρκίας και αξιωματικούς καθώς η Συρία δεν έχει τη "τεχνολογία" για να τοποθετήσει τις σωρούς σε βάθος 1000-1300 μέτρων , δίπλα στα συντρίμμια του αναγνωριστικού.


Category: , , ,

0 σχόλια