Ταΐβάν : Όταν Μιλούν Οι Mark 82

aviationlive | 9/20/2012 12:41:00 μ.μ. | 0 σχόλια

Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει συμβεί στην Ελλάδα...Ενώ αυξάνεται η ένταση στις Σινο Ιαπωνικές σχέσεις για τα διαφιλονικούμενα νησιά Diaoyutai , στη Ταιβάν βρισκόταν σε εξέλιξη  αεροαποβατική άσκηση με την ονομασία Lian-Shin 101-2.

Γνωρίζοντας ότι η άσκηση καλύπτεται τηλεοπτικά αλλά και ότι υπάρχει έντονη παρουσία planespotter , προσωπικό της ROCAF και συγκεκριμένα της 401 μοίρας έγραψε πάνω σε Mk82 Snakeye "Τα Diaoyutai μας ανήκουν".

@tixua.net

Φωτογραφίες της Snakeye κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενω e-ταξίδεψαν μέχρι την Κίνα.Χαρακτηριστικό το σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης "στην επόμενη βόμβα να γράψετε ο Lee Teng-hui ανήκει στην Ιαπωνία" με αφορμή  δήλωση του πρώην πρόεδρου της Ταΐβάν κατά τον οποίο "τα νησιά ανήκουν στην Ιαπωνία".

Εκπρόσωπος τύπου υπουργείου άμυνας : Αν και τη λειτουργία των ενόπλων δυνάμεων της Ταΐβάν διέπουν αυστηροί κανόνες που απαγορεύουν στους ένστολους να εκφράζουν τις πεποιθήσεις τους δημόσια , οι χειριστές και το προσωπικό εδάφους δεν θα τιμωρηθούν για τη πράξη τους.Τίποτα στο κόσμο δεν μπορεί να αλλάξει το γεγονός ότι τα νησιά Diaoyutai ανήκουν στη Ταΐβάν.

Χειριστής της 401 : Με αυτό το τρόπο στείλαμε το μήνυμα μας στη κοινωνία...@Liberty Times,Taiwan


Ανώνυμη πηγή της ROCAF : "Αναγνωρίζοντας την ωμή πραγματικότητα,ότι δηλαδή δεν είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει στη διεθνή αρένα,οι χειριστές επέλεξαν αυτό το τρόπο για να δείξουν τη πίστη τους στο έθνος.Ήδη η κοινωνία,μας κατηγορεί για την αδυναμία που επιδεικνύουμε στο ζήτημα των διαφιλονικούμενων νήσων Diaoyuta".


Πηγή

Category: ,

0 σχόλια