Δυστυχώς αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση που θα διαβάσετε στο Aviationlive. Οι αυξημένες προσωπικές υποχρεώσεις μας αναγκάζουν να σιγήσουμε.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους αναγνώστες που καθημερινά μας επισκέπτονταν και τους φίλους εντός και εκτός συνόρων που στήριξαν με το ίδιο πάθος την προσπάθεια μας.

Στις 19 Δεκεμβρίου 2013 η 356 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών γιόρτασε τα 60 χρόνια προσφοράς της, στην άμυνα της χώρας αλλά και στο κοινωνικό σύνολο γενικότερα. Το μεγάλο εύρος και η ποικιλία των αποστολών που έχει αναλάβει η 356 ΜΤΜ όλα αυτά τα χρόνια, της δίνει το δικαίωμα να έχει στο λογότυπό της το έμβλημα ''ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ - ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ''.

Η 356 σε ένα μικρό μεγέθους έντυπο παρουσιάζει με σεμνότητα, το τεράστιο σε μέγεθος και αξία έργο της. To λεύκωμα μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.



Τους τελευταίους Κουρσάρους αποχαιρέτησαν πλήθος Spotter και δημοσιογράφων από όλη την Ευρώπη, ανάμεσα τους και η ομάδα φωτογράφων της Touchdown Aviation. Την "αναφορά" τους μπορείτε να την δείτε εδώ.



2014 HAF A-7 Corsair II Retirement from Touchdown Aviation on Vimeo.
Την 117 Πτέρυγα Μάχης επισκέφθηκε ο Mark Rourke και κατέγραψε με το φακό του τη δραστηριότητα της Πτέρυγας. Μαγνητίζουν οι φωτογραφίες του 01505 της 339ΜΑΠΚ με τον επετειακό διάκοσμο στο κάθετο σταθερό.
Αν και στη τελετή για τα 40χρονα των Phantom II βρισκόταν στη στατική έκθεση, τελικά πέταξε...

Andravida


Andravida


Andravida


Andravida


Andravida


Andravida


Andravida

Andravida

Andravida


Andravida

Οι φωτογραφίες θα δημοσιευθούν στο περιοδικό Illustrated Guide To Weapons & Tactics που εκδίδεται στη Ταΐβάν.
Ποντοχώρι Πέλλας, τόπος καταγωγής του Λοχαγού Καρυπίδη Χρήστου... το μνημείο που έχει στηθεί στη πλατεία είς μνήμην των πεσόντων του ΕΣ 622.