Αρνητικό Κλίμα Στις Τάξεις Των Ρώσικων Acroteam

aviationlive | 10/20/2012 12:10:00 μ.μ. | 1 σχόλια

 Στις 12 Οκτωβρίου ο υπουργός άμυνας της Ρωσίας , απέταξε από την αεροπορία το διοικητή των Strizhi Valery Morozov για ανάρμοστη συμπεριφορά καθώς αντιμετωπίζει από τη δικαιοσύνη κατηγορίες εκβιασμού και δωροκίας.

Σε πρώτο πλάνο οι Strizhi , στο βάθος οι Russian Knights
 Ο Σμήναρχος "πωλούσε" αυθαίρετα το λογότυπο των Πετροχελίδονων μέχρι που συνελήφθη σε επιχείρηση της αστυνομίας τη στιγμή που δεχόταν χρήματα από επιχειρηματία. Επίσης έγινε γνωστό πως αποσπούσε χρήματα από τους υφιστάμενους του και σε αντάλλαγμα τους παρείχε "ευέλικτο" ωράριο.

Ο πρώην αρχηγός των Πετροχελίδονων Valery Moroz θα κινηθεί νομικά εναντίων της απόφασης.
 Με αφορμή τη παραπάνω υπόθεση "μικρά" περιστατικά ενδεικτικά του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις των ακροβατικών σμηνών, είδαν το φώς της δημοσιότητας.Η έδρα των  Strizhi και Russian Knights μεταφέρθηκε από τη Kubinka στο Lipetsk , αεροπορική βάση όπου φιλοξενούνται οι Falcons of Russian.Το κλίμα μεταξύ των σμηνών είναι κάκιστο καθώς χειριστής των Strizhi που δεν κατονομάζετε φέρεται να δήλωσε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Moskovsky Komsomolets για τους Falcons "δεν έχουμε πρόθεση να βοηθήσουμε τους ανταγωνιστές μας".

Falcons Of Russia

 Επίσης , ανώνυμα χειριστές των Strizhi και των Russian Knights δήλωσαν πως δέχονται πιέσεις από την ηγεσία ώστε να μεταπηδήσουν από τα Su-27 και Su-30 στο Yak-130.Eδώ και καιρό κυκλοφορούν σενάρια για το μέλλον των ακροβατικών σμηνών , ένα από αυτά θέλει τους Strihzi και Knights να
"διαλύονται" ώστε το έμψυχο υλικό των προαναφερομένων να στελεχώσει ένα νέο σμήνος , με αεροσκάφος επιδείξεων το Yak-130.

 Τέλος βαρύ πλήγμα δέχθηκαν οι Russian Knights με τη μη συμμετοχή τους στο Farnborough 2012 καθώς η Ρωσική πλευρά καθυστέρησε να παραδώσει τα δικαιολογητικά για την Visa των μελών της αποστολής.

Πηγή

Category: , , , ,

1 σχόλια

  1. Σύμφωνα με το blog Tango Six το Σμήναρχο στήριξαν η πρώην ομάδα του αποστέλοντας επιστολή στο Ρώσο πρόεδρο.
    https://twitter.com/tangosix/status/251586226166046720