Cascade Gambit 2013

aviationlive | 1/09/2014 04:10:00 μ.μ. | 4 σχόλια

Συνεκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων Ελλάδος και ΗΠΑ, με την επωνυμία “Cascade Gambit 2013”, η πρώτη για το 2014 πραγματοποιείται στη χώρα μας, στο πλαίσιο της υλοποιήσεως του σχετικού προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.


Φωτογαφία αρχείου


Από τις 5 μέχρι τις 19 του μήνα θα διεξαχθούν πλήθος σεναρίων (εκτέλεση αλμάτων ημέρα και νύχτα, συσκευασία και ρίψη ελαστικής λέμβου στη θάλασσα ημέρα και νύχτα, καθώς και  συσκευασία και ρίψη φόρτου επίσης ημέρα και νύχτα) στην ευρύτερη περιοχή Μεγάρων, του όρμου Ελευσίνας και στο πεδίο βολής "Καράβια", υπό την αιγίδα της Διακλαδικής Διοικήσεως Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ) του ΓΕΕΘΑ και την ευθύνη της 31 ΜΕΕΔ.



Στην άσκηση από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν, η 31 ΜΕΕΔ, προσωπικό και μέσα από τη ΔΥΚ, το ΕΤΑ και τη Ζ’ ΜΑΚ. Από αντίστοιχης Αμερικανικής, συμμετέχει προσωπικό και μέσα της 352 Special Operations Group, περισσότερα από 150 άτομα καθώς και έξι αεροσκάφη, τρία είναι Ειδικών Επιχειρήσεων MC-130J, που θα επιχειρούν από την 112 ΠΜ και ισάριθμα CV-22, που θα επιχειρούν από το αεροδρόμιο της Αεροπορίας Στρατού στην Πάχη Μεγάρων.

Category: , , ,

4 σχόλια

  1. Ανώνυμος says:

    σκανάρισε και σποτάρισε αγόρι μου, για να γουστάρουμε ΟΛΟΙ...

  2. Ανώνυμος says:

    σκανάρισε και σποτάρισε αγόρι μου,για να γουστάρουμε ΟΛΟΙ...

  3. Έχω ήδη στείλει στο Geophoto ελπίζω να μας φτιάξει :) Link από βίντεο έχω βάλει στη σελίδα fb.