Στη Λιβύη Η Φ/Γ ''Σαλαμίς''

aviationlive | 7/31/2014 09:27:00 π.μ. | 3 σχόλια


Την εκκένωση της ελληνικής πρεσβείας στη Λιβύη, αποφάσισε η Αθήνα εξαιτίας της ανεξέλεγκτης βίας που επικρατεί στη χώρα. Για το λόγο αυτό δόθηκε εντολή στη φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ στην οποία επιβαίνει ομάδα βατραχανθρώπων να αποπλεύσει άμεσα ώστε να φθάσει στη Λιβυή το πρωί της Πέμπτης.

Επί της φρεγάταςεπιβαίνει ομάδα βατραχανθρώπων της ΔΥΚ, καθώς και το οργανικό της ελικόπτερο S-70B-6 Aegean Hawk της Διοικήσεως Ελικοπτέρων Ναυτικού (ΔΕΝ).


Category:

3 σχόλια

  1. Ανώνυμος says:

    Eικονες Σαιγκον θα εχουμε παλι,το ελικοπτερο στην ταρατσα και οι υπαλληλοι να τρεχουν αλλοφρωνες,καλα εκει δεν ειναι που εδιωξαν τον κακο Κανταφι και εφεραν τους καλους στην εξουσια,αν υποπτευθω οτι οι ΗΠΑ(γιατι ετσι και αλλιως το ΝΑΤΟ ειναι το γαιτανακι των ΗΠΑ)εκαναν για αλλη μια φορα λαθος(προσπαθω να θυμηθω ποτε εκαναν εστω και για μα φορα το σωστο)θα στεναχωρηθω τοσο πολυ που δεν θα ξανασυμμετασχω στο κουιζ.

  2. Ανώνυμος says:

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ να εφευγε η φρεγατα απο το λιμανι (για τα χωρικα υδατα δεν το συζηταμε) χωρις να εχει ενημερωσει τους αντιστοιχους δημοσιοπλανους μπερδευτικα δημοσιογραφους και Μεσα Μαζικης Εξαπατησης παλι μπερδευτικα Ενημερωσης... για τα site δεν το κανω θεμα καν
    Χ?Ρ

  3. Πιθανή εμπλοκή και του "Προμηθεα"