Κορέα : Συντριβή Dauphin

aviationlive | 7/19/2014 07:03:00 π.μ. | 10 σχόλια


Τη Πέμπτη 17 Ιουλίου ένα ελικόπτερο Dauphin 2 του Πυροσβεστικού Σώματος της Noτίου Κορέας συνετρίβη σε αστική περιοχή. Το ελικόπτερο, για άγνωστο λόγο έχασε ύψος και τελικά καρφώθηκε πάνω σε μια πολυκατοικία της περιοχής. Από την πτώση έχασε τη ζωή του το πενταμελές πλήρωμα.(πηγή)

Category: , ,

10 σχόλια

  1. Ανώνυμος says:

    Η αισθηση που εχεις, οταν ερχεται καταπανω σου το εδαφος ειναι μοναδικη,βεβαια αν φορας αλεξιπτωτο και εισαι και εξω απο το αεροσκαφος(με ανοικτο το αλεξιπτωτο) ειναι και ευχαριστη.

  2. Manolis says:

    Nαι , πραγματι ειναι απιστευτη (εδω το εχω τωρα , χεχε).

  3. Ανώνυμος says:

    Για κάποιους από εμάς που έχουν χάσει δικό τους άνθρωπο σε δυστύχημα, το σχόλιο σου είναι τουλάχιστον γελίο. Δεν είναι ανάγκη να τα σχολιάζουμε όλα, απλά για να τα σχολιάσουμε και λίγη προσοχή σε αυτά που γράφουμε δεν βλάπτει.
    Σπύρος

  4. Ανώνυμος says:

    Bλεπεις Μανωλη πως τσιμπησαν μερικοι,για οσους δεν ξερουν αυτο το σχολιο απευθυνονταν στον Μανωλη,ο οποιος ξερει γιατι το ειπα.Την αλλη φορα θα βαζω στο τελος το ΜΓΜ(Μονο Για Μανωλη) ωστε να μην εχουμε τζαμπα καταναλωση φαιας ουσιας.

    Gelloios TSIMUHAS(μου αρεσει ετσι,ειναι πιο πομπωδες)

  5. Ο γραπτός λόγος παρεξηγείται ας είμαστε σαφείς στις διατυπώσεις μας.

  6. Ανώνυμος says:

    Στο interνετικό σύμπαν που ζεις κρεμασμένος από ένα πληκτρολόγιο μπορείς να χαριεντίζεσαι όσο θες με τους φίλους σου σε προσωπικό επίπεδο. Σε ένα blog που το διαβάζουν, όποτε προλαβαίνουν και κάποιοι "που δεν γνωρίζουν" αυτό που έγραψες αποτελεί προσβολή και θα πρέπει να προσέχεις τον γραπτό σου λόγο. Φιλικά Σπύρος.

  7. Manolis says:

    Oπωσδηποτε ειναι ενα "εσωτερικο" αστειο και φυσικα δε νομιζω οτι προοριζοταν για να προσβαλει οποιονδηποτε φιλο.

  8. Ανώνυμος says:

    Φιλικα και εγω σου λεω,να μην μπαινεις στον κοπο να διαβαζεις απο εδω και περα αυτα που γραφω,δεν ασχολουμε μαζι σου, μην ασχολησαι μαζι μου.Σε φορουμ για ιπταμενα μεσα ειμαστε,επεσαν,πεφτουν και θα συνεχισουν να πεφτουν και στο μελλον,τι σημαινει αυτο,οτι δεν μπορω να πω κατι,γιατι καποιος γνωστος καποιου εχασε την ζωη του με το αεροπλανο,σοβαρεψου.Σε ενα φορουμ με αυτοκινητα δεν μπορω να σχολιασω ενα ατυχημα,γιατι πανω κατω ολο και καποιος εχει χασει εναν δικο του,σε αλλο φορουμ για κοινωνικες σχεσεις δεν θα πω για το κερατο γιατι μπορει να βρεθει καποιος και να πει οτι καποιος δικος του το εχει φορεσει.Αν θελεις να εισαι αποστειρωμενος κλεισε το pc και ασχολησου με κατι αλλο,δυστυχως,στο ιντερνετικο συμπαν που ζω(αλλα που εσυ θελεις να παιρνεις ματι),θα δεις και θα διαβασεις πραγματα με τα οποια δεν συμφωνεις(βλεπεις ποσο αδικη ειναι η κοινωνια),για αυτο δεν μπορω να κανω κατι.Αν δεν μου αρεσει κατι δεν το κοιταω,δεν το διαβαζω,δεν ασχολουμε μαζι του,δεν του δινω σημασια,μπορεις να το κανεις και να νιωσεις καλυτερα.

    Geloios TSIMUHAS.

  9. Ανώνυμος says:

    Έχεις δίκιο. Πρέπει να "σοβαρευτώ" και να αποδεχτώ αυτό που βιώνουν χρόνια τώρα όλοι όσοι είχαν την ατυχία (τιμή) να χάσουν το παιδί τους, τον άντρα τους ή τον καλύτερό τους φίλο σε κάποιο παρόμοιο δυστύχημα. Όταν από το επίσημο κράτος εισπράτεις αδιαφορία, τι μπορείς να περιμένεις από κάποιον τυχαίο χρήστη του διαδικτύου. Σε ευχαριστώ και καλή σου τύχη.
    Σπύρος

  10. Ανώνυμος says:

    Σπυρο για να σταματησουμε την ηλεκτονικη διαφιλονικια,σαφως και δεν ηθελα να προσβαλω την οποια προσωπικοτητα(μνημη καποιου προσωπου),εσυ αυτο καταλαβες απο την αρχη και αρχισες τα σχολια περι γελοιων, δεν ειναι ετσι γιατι οπως σωστα παρατηρησε ο aviation,ειναι αλλιως οταν εχεις τον αλλο μπροστα σου και βλεπεις με ποιον τροπο λεει κατι και αλλιως οταν διαβαζεις ενα κειμενο σκετο.Οσο αφορα τον φιλο,οικειο προσωπο κλπ,θα σου πω οτι ουτε εσυ ξερεις τι εχει ο αλλος αλλα και οτι ουτε εμεις ξερουμε ο καθενας μας χωριστα απο τι θα παμε,αυριο,μευθαυριο,του χρονου κλπ.Μπορω ανετα να σχολιαζω ενα τροχαιο και να πω τον βλακα τι στουκα ηταν αυτη και αυριο να με πατησει αυτοκινητο,τι με αυτο.Οσο αφορα το σχολιο ειπα οτι ειναι τρομακτικο να βλεπεις το εδαφος να ερχεται κατα επανω σου,αυτο δηλαδη ειναι κακο,η πραγματικοτητα ειναι ,το ιδιο τρομακτικο ειναι να βλεπεις και ενα φορτηγο να ερχεται κατα πανω σου,απαγορευεται δηλαδη να το πω,επειδη χιλιαδες εχουν σκοτωθει σε μετωπικη με φορτηγα,και χιλιαδες ακομη θα σκοτωθουν(και μπορει αυριο να ειμαι εγω,ο χ,ο ψ κλπ).Το σχολιο με το αλεξιπτωτο πηγαινε στο γεγονος οτι το ιπταμενο μεσο ηταν ελικοπτερο(εξ ορισμου δεν φορανε αλεξιπτωτο,ακομη και να φορουσαν δεν θα μπορουσαν να εγκαταλειψουν ενα ελικοπτερο),δηλαδη σε ενα αεροπλανο αν φορας μπορει κατω απο προυποθεσεις να το χρησιμοποιησεις,εδω οχι.Το οτι ειναι και ευχαριστη πηγαινε στον Μανωλη που κατεχει το σπορ,για αυτο και μου απαντησε αμεσως. Ειναι παραλογο να σκεφτομαι οτι απο κατι που θα πω μπορει ο αλλος να το παρει στραβα(γιατι εχει τις ταδε εμπειριες,κακες η καλες στην ζωη του) ,γελοιο για εμενα θα ηταν αν εκανες εσυ το πρωτο σχολιο σε αυτο το θεμα και ελεγες πχ στο κοντινο μου περιβαλλον εχει συμβει αυτο το ατυχημα με αεροπλανο και ελεγα εγω τοτε σαν απαντηση τα περι αλεξιπτωτων κλπ.Σκεψου αυτο που ειπα αλλου,επιτρεπεται να κανω ενα αστειο σχολιο με τον ΑΙΜ-9,εκατονταδες Αραβες,Ιρακινοι,Λιβυοι,Βιετναμεζοι εχουν βρει τραγικο θανατο απο αυτον,δεν θα ειχε δικαιωμα ο καθε αδερφος,πατερας,γιος,χαμενου πιλοτου με την ιδια λογικη να μου ελεγε τι βλακεις λες,η οικογενεια μου εχει χασει ανθρωπο απο αυτο με το οποιο εσυ αστειευεσαι,θα μου εκανες παρατηρησει εσυ προσωπικα, θα ελεγες ρε Γιαννη ανθρωποι ειναι και αυτοι μην το λες αυτο,μαλλον οχι,η γνωμη μου ειναι οτι θα το προσπερνουσες,το ιδιο μαλλον θα εκανα και εγω σε αλλη περιπτωση,δηλαδη αλλα θεματα μας αγγιζουν και αλλα οχι,και το τι αγγιζει τον καθενα το ξερει μονο ο ιδιος,και εμενα μπορει να με πειραζει κατι,η να μου εχει συμβει κατι,δεν θα σχολιασω τον αλλο,απλα αφου βλεπω οτι αυτο το θεμα με ποναει δεν θα το διαβασω.Μπορει να διαφωνεις,αλλα αυτα πιστευω εγω,αλλο το τι πιστευω ομως και αλλο το τι ειναι το σωστο.