Vamos Argentina

aviationlive | 7/13/2014 07:30:00 μ.μ. | 8 σχόλια

 25 Μαίου 1982 , οι ιπτάμενοι Cpt Pablo Carballo (αριστερά) και Ltn Carlos Rinke (δεξιά) με τα Α-4 Skyhawk της Grupo 5 επιτίθενται στο HMS Broadsword.


Category: ,

8 σχόλια

  1. kostis says:

    Στον τελικο ειμαι με την γερμανια, Αλλα οσων αφορα τα φωκλαντς υπονοειτε οτι η αργεντινοι ειχαν δικιο? Εγω λεω οχι. Ας καταλαβουμε οτι ανηκουμε στη δυση και τα συμφεροντα μας δεν ειναι με την καθε λογης τριτοκοσμικη λατινοαμερικανικη χωρα....Ειτε ποδοσφαιρικα ειτε πολιτικα.

  2. Ανώνυμος says:

    Δυστυχώς για τους αργεντίνους, τα Φώκλαντς δεν ήταν τόσο μακρυά για τους βρετανούς, όσο μακρυά ήταν για τους δικούς μας ηγέτες η Κύπρος...

  3. Ανώνυμος says:

    Φυσικα και ανηκουμε στην δυση και εξηπηρετουντε τα συμφεροντα μας:Οπως στον ποντο ,στην μικρα ασια ,στην Κυπρο και εκει οι Αγγλοι ειχαν δικαιο: οπως μας υποστηριξαν και με τα σκοπια οπως με το αιγαιο .Το εχουν βαλει στο ματι του υδρογοναθρακες .Καλημερα .Αιρετικος

  4. Ανώνυμος says:

    Κλαδιανέ η τριτοκοσμική χώρα που γράψεις παράγει αεροπλάνα δικής της σχεδίασης, (ΙΑ-50, ΙΑ-58, ΙΑ-63, ΙΑ-73) επίσης άρματα, πυραύλους κτλ. Η επίσης τριτοκοσμική (ας μην γελιόμαστε...) Ελλάδα δεν παράγει ούτε τα τσολιαδάκια που πουλάνε τα μαγαζιά στο Μοναστηράκι και την Πλάκα. Σε αυτό που έχει παράδοση η Ελλάδα είναι αυτό που είπε κάποτε ο τρισμέγιστος Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ότι η Ελλάδα είναι απέραντο φρενοκομείο.
    Σε ότι αφορά την Γερμανία είμαστε υποτελείς της και για όσους δεν γνωρίζουν και λένε τις αρλούμπες τους (και εσύ μαζί) να κάνουμε το ά ή το β υπόψη πως η Ελλάδα κάνει ότι της πει η Γερμανία.
    Γιάννης

  5. AXEΡΩΝ says:

    Ἄν κάτι δέν ἔλλειψε ἀπό τους Ἀργεντίνους,και μάλιστα πιστοποιείται ἀπό το στιγμιότυπο,ἦσαν οἱ κοχόνες.

  6. Ανώνυμος says:

    Αχερων με αφηνεις εκπληκτο,δεν σε εχω συνηθισει με τετοιες εκφρασεις(οχι οτι ειναι κακο,ισα-ισα το αντιθετο)

  7. Ανώνυμος says:

    http://www.youtube.com/watch?v=5VPkJWWGn3o

  8. AXEΡΩΝ says:

    JOHN M,
    Ἡ λέξη κοχόνες εἶναι μία ἄς ποῦμε ἀθυροστομία που ἐπιτρέπω στον εαὐτό μου ὅταν σχολιάζω δημοσίως,και ἄν παρακολουθούσες το «εν κρυπτώ»,την ἔχω χρησιμοποιήσει ἐκεί πρίν χρόνια,και πολύ πιό πρόσφατα στο e-Amyna (ξέρω,ξέρω...).
    Θεωρὼ ὅτι κάποιες ἐκφράσεις δέν εἶναι χυδαίες,ἄν δέν τις χρησιμοποιείς με χυδαία πρόθεση,ἀντιθέτως,μπορείς να χυδαιολογήσεις πολύ καθώς πρέπει χρησιμοποιώντας «λόγιες» ἐκφράσεις,π.χ. μαλακό ὑπογάστριο.
    Ἀκόμη,σκοπίμως,σκοπιμότατα χρησιμοποιῶ ἐκφράσεις οἱ ὁποίες ἐκφεύγουν της πολιτικῶς ὀρθῆς σεμνοτυφίας,new talk style,με τις νοηματικές της στρεβλώσεις,ὅπως μνημόνιο,ἀντί του ἀντικειμενικοῦ Διεθνής Οἰκονομικός Ἔλεγχος,που και πάλι εἶναι εὐφημισμός του ὅρου «ἀποικιοποίηση».