Άνευ Τίτλου

aviationlive | 10/26/2014 06:53:00 μ.μ. | 32 σχόλια


Δυστυχώς αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση που θα διαβάσετε στο Aviationlive. Οι αυξημένες προσωπικές υποχρεώσεις μας αναγκάζουν να σιγήσουμε.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους αναγνώστες που καθημερινά μας επισκέπτονταν και τους φίλους εντός και εκτός συνόρων που στήριξαν με το ίδιο πάθος την προσπάθεια μας.

Category:

32 σχόλια

  1. Philip says:

    Πέφτω από τα σύννεφα! Τώρα από που θα μαθαίνω τα νέα?!

  2. Ανώνυμος says:

    Πολύ λυπηρό αυτό για μας.. Ελπίζουμε τουλάχιστον να βρίσκουμε δικά σας (εύστοχα όπως πάντα) σχόλια σε άλλους φιλόξενους και εξίσου αξιόλογους δικτυακούς τόπους... εις το επανιδείν!

    Ηριδανός

  3. Κρίμα, το aviationlive ξεχώριζε!
    Ηταν απο τα λίγα site που άξιζαν να επισκεφτείς!

    Εύχομαι, καλή συνέχεια, και αν κρίνω απο τη δουλεία που έκανες με το aviationlive, οτιδήποτε και να κάνεις στο μέλλον, θα ειναι επιτυχημένο!

  4. Ανώνυμος says:

    Καλή συνέχεια.

    Seagull

  5. D-Mitch says:

    Κρίμα και πάλι κρίμα, πολύ αναπάντεχο. Διαμάντι η σελίδα σας. Ελπίζω να είστε καλά και όπως γράφει και ο κύριος Γαϊτατζής είναι σίγουρη η επιτυχία σε ότι και αν κάνετε, καλή συνέχεια.

  6. Ανώνυμος says:

    κριμα ηταν μια αξιολογη προσπαθεια με αντικειμενικοτητα!!!!!ευχαριστω πολυ για τα πανεμορφα αρθρα!!!!!!Συγχαρητηρια ....!!!!

  7. Ανώνυμος says:

    Σας ευχομαι καλη συνέχεια σε οτι κάνετε και σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση που μας προσφέρατε.

    Δημητρης

  8. Ανώνυμος says:

    ...αντίο AL... σ'ευχαριστούμε για όλα... περιμένουμε την στιγμή που θα το μετανιώσεις...
    Red

  9. Ανώνυμος says:

    Ευχαριστούμε πολύ για ότι κάνατε όλον αυτό τον καιρό και καλή επιτυχία σε ότι κάνετε από εδώ και πέρα

  10. Manolis says:

    «Βλέπει μακρύτερα εκείνος ο γλάρος που πετάει ψηλότερα»
    (απο το Γλάρο Ιωνάθαν Λίβινγκστον).
    Πεταξαμε ψηλα φιλε ΑL, καλες πτησεις και παντα στα μεγαλα υψη.

  11. ευχαριστούμε για τον κόπο σας. Καλή συνέχεια.

  12. Ανώνυμος says:

    Κριμα βρε παιδες! Σαν σελιδα και σαν ατομα (οτι φαινονταν απο εδω μεσα) εισαστε σπανια απο ηθος και εγκυροτητα, ελπιζω να μεινει ανοιχτη ωστε που και που να βαζετε καμια ειδησουλα ή κανενα βιντεακι...
    Χρηστος

  13. Καλή συνέχεια,παίδες...και ἄν το μετανοιώσετε,ἐδῶ θα εἴμαστε!

  14. Unknown says:

    Συγχαρητήρια για την μέχρι σήμερα παρουσία σας! Ελπίζω να βρεθεί τρόπος να συνεχίσετε, αφήνει μεγάλο κενό η παύση του ιστοχώρου. Καλή συνέχεια έτσι και αλλιώς σε ό,τι κάνετε και βέβαια στις προσωπικές σας ζωές...

  15. Πω πω ζημία που πάθαμε...
    Πρώτά το Fox2 και τώρα εσείς
    Και τώρα από που θα βλέπουμε τα νέα από το Defencenet;
    Κρίμα πάντως διότι η σελίδα τούτη αποτελούσε πόλο έλξης φίλων της Πολεμικής Αεροπορίας και όχι μόνο, ενώ μέχρι σήμερα χαρακτηριζόταν από την αντικειμενικότητά, την εγκυρότητα, την ορθότητα και όλα τα "ότητα" .....
    Προσωπικά δεν είχα χάσει ούτε μια ανάρτησή σας στο χρονικό διάστημα που σας "ανακάλυψα" εως τώρα
    Τέλως πάντων σας εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα σε ότι κι εάν κάνετε...
    Μουπασιρίδης Θεόφιλος

  16. Vasilis 07 says:

    Ηταν ένα σοκ χθες που το είδα. Εύχομαι καλή συνέχεια.

    ΥΓ. Νομίζω ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει.Υπάρχουν αρκετοί εδώ που μπορούν να διαθέσουν λίγο από τον χρόνο τους και να συνεχίσουν να δίνουν ζωή στο blog.

  17. Ανώνυμος says:

    smp:
    ευχαριστω πολυ για την ενημερωση και τον ζηλος σας, στην προσπαθεια σας παιδια,
    Καλη τυχη σε οτι κανετε

  18. Ανώνυμος says:

    ΚΡΙΜΑ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ
    ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ

    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

  19. Εξετάσαμε το ενδεχόμενο το aviationlive να μείνει ανοιχτό με λιγότερες αναρτήσεις αλλά το blog θα άλλαζε "χαρακτήρα" και δεν θα ήταν το ίδιο.
    Eιδήσεις από το Flightglobal, το Alert5, το Militaryphotos και τον Aviationist μπορούν να μεταφράζουν όλοι.
    Η επισκεψιμότητα που είχαμε δεν στηριζόταν στη διεθνή ειδησεογραφία οπότε από το να δούμε το blog να "πέφτει" ήταν προτιμότερο να σταματήσει στα "καλύτερα" του.

    υγ.Τα SN ίσως επανέλθουν κάποιος φίλος έχει σώσει τις σελίδες.

    Ευχαριστούμε όλους όσους επικοινώνησαν μέσω του blog, e-mail, fb, και τον ιστότοπο του e-amyna για το συγκινητικό tweet.

  20. strategy says:

    Λένε πως εκτιμάς κάτι μόνο όταν το χάνεις. Η περίπτωση του AviationLive είναι εντελώς διαφορετική! Το ήθος, η πρωτοτυπία των θεμάτων, το πρωτογενές υλικό, η αναζήτηση και η διασταύρωση της πληροφορίας (ακόμα και της πλέον δυσέρευτης...) και το τεράστιο αρχειακό υλικό είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του AviationLive που το έκαναν τόσο ξεχωριστό. Η αναστολή λειτουργίας αφήνει τεράστιο κενό στην καθημερινή μας ενημέρωση που δε θα μπορέσει ποτέ να αναπληρωθεί πλήρως αφού ακόμα και οι ...του "αμυντικού χώρου" κατέφευγαν στην επαγγελματικού επιπέδου δουλειά του AviationLive για να γεμίσουν τις σελίδες και τις ιστοσελίδες τους!
    Εύχομαι να συνεχίσεις με το ίδιο πάθος και μεράκι στα νέα μονοπάτια και όπως είπαμε ...εις το επανιδείν καλέ φίλε.

  21. Εψαχνα καιρο να βρω ενα καλό μεσο ενημέρωσης για την ΠΑ Τωρα οπως και τα Α-7 παει και αυτο..Τοση δουλεια ,τοσο ηθος και σοβαρότητα παει στο ράφι..ελπίζουμε συντομα να καταφέρετε να επανέλθετε ή να ανεβαινουν θεματα εστω και μία στο τοσο..Καλη συνέχεια σε οτι κάνετε..

  22. Ανώνυμος says:

    ...........ρέεεεει που πάτε????Γυρίστε πίσω!!!!!!!!! Βρε παιδιά καλά περνούσαμε, πάει η αγαπημένη μου σελίδα.Aυτό και αν ήταν κεραυνός!!!!!......Τι άλλο να πω,μόνο κρίμα,κρίμα και ξανά κρίμα.
    observer

  23. Ανώνυμος says:

    Συγχαρητήρια και καλή συνεχεια σε ότι κάνεις! (επειδη καποιος ρωτησε για το ...πραβδανετ, αν μου επιτρεπεται να πω οτι αξιολογο Σοβαρό blog για αμυντικα πραγματα ειναι το e-amyna.com ελπιζω να μηνθεωρειτε εμεση διαφημιση, απλα αποτελει μια σοβαρη προσπαθεια)

  24. HBS says:

    Το λιτό και περιεκτικό μήνυμα αποχαιρετισμού συνοψίζει όλα όσα όριζαν το AviationLive: σοβαρότητα, αμεσότητα, πρωτοτυπία. Η απόφαση αποτελεί πλήγμα για το χώρο -τόσο για τους φίλους και αναγνώστες του όσο και για όσους απομυζούσαν τις ειδήσεις του δίχως να πουν ποτέ ένα "ευχαριστώ".
    Ψυχή βαθιά και υγεία πάνω από όλα στη στράτα σου, φίλε.

  25. Για το πραβδανετ μίλησα για να σπάσω λίγη πλάκα
    Προσωπικά θα το τσεκάρω το E-amyna σε ευχαριστώ

  26. Μεγάλο πλήγμα αυτό... το έχω πει κι άλλη φορά σε μεταξύ μας συζήτηση και νομίζω πως εκφράζει πολλούς από εδώ πως το ένιωθα και λίγο δικό μου το blog... πολύ μεράκι για να το φτιάξεις, να το λειτουργήσεις, να το κρατήσεις πάντα ενημερωμένο στην αιχμή... πολύς πολύς πολύς ατέλειωτος χρόνος πανω από τη οθόνη, και η ανταμοιβή να είναι μόνο η ηθική.. σε μια εποχή δύσκολη από κάθε άποψη που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για τέτοιες ''πολυτέλειες''... και κάπως έτσι καθαρά ''αεροπορικός'' δεν έμεινε κανένας τώρα πια σοβαρός ιστοχώρος.... όπως και να έχει η απόφαση σεβαστή.. σας ευχαριστούμε πολύ για όλα... αν και είμαι σίγουρος ότι κάπου θα ξαναβρεθούμε και θα τα ξαναπούμε εκεί ψηλά. Κeep Up σε ότι και αν κάνετε!!!

  27. Ανώνυμος says:

    Μία πολλή καλή πλατφόρμα ειδήσεων, αεροπορικών και μη...
    Καλή συνέχεια στα επόμενα βήματα...

  28. και πάλι ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Τα SN σταδιακά θα ανεβαίνουν.

  29. Γ.Μ. says:

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα για την πληροφόρηση, την ενημέρωση και την ...συντροφιά που μας παρείχε το AviationLive όλον αυτό τον καιρό!

    Καλή συνέχεια!

  30. ΣΑΓΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ says:

    Κρίμα.Φτωχαινει η αντικειμενική και σε σοβαρή ενημέρωση ενώ αφήνεται κενός ο χώρος στους τυχάρπαστους σκιτζηδες της παραπληροφόρησης.Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστούμε και κάθε καλό στα επόμενα βήματά σας.

  31. Unknown says:

    Thanks a lot, that’s great http://goo.gl/tfeKBm