Ιταλία : Αναγκαστική Προσγείωση Για Ζεύγος F-16 Tης 480th FS

aviationlive | 8/08/2014 04:05:00 μ.μ. | 7 σχόλια

(C) La Republica

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησαν δύο F-16 της USAFE (91-0351 & 91-0407)σήμερα το πρωί (8:00 τοπική ώρα) στο αεροδρόμιο του Τορίνο στην Ιταλία. Το αεροδρόμιο έκλεισε για περίπου μία ώρα και οι πτήσεις δρομολογήθηκαν προς τo Μιλάνο (LIMC).

(C) La Republica
Από τις φωτογραφίες διαπιστώνεται ότι τα αεροσκάφη που πραγματοποίησαν την αναγκαστική προσγείωση είναι F-16CM και ανήκουν στην 480th FS (Fighter Squadron) με έδρα την α/β Spangdahlem. Απ'ότι φαίνεται η συνεκπαίδευση με την ΠΑ θα καθυστερήσει για τα πληρώματα των δύο αεροσκαφών.

Category: , , ,

7 σχόλια

  1. Για την ιστορία αντιμετώπισαν πρόβλημα με τα υδραυλικά.

  2. Ανώνυμος says:

    Εμ, αμα αγοραζεις τσιμουχες απο την Κινα αυτα παθαινεις,η αξια της καλης τσιμουχας στα υδραυλικα φαινεται.

  3. Manolis says:

    Τσιμουχες απο την Κινα?

  4. Ανώνυμος says:

    Ποιητικη αδεια.Το αλλο μου ονομα ειναι Τσι-μου-χαν Γιαν-νην.Η συνηθεστερη βλαβη ολων των υδραυλικων συστηματων ειναι η διαρροη,φθαρμενες τσιμουχες(κακη ποιοτητα,κακη συναρμογη απο το προσωπικο,πολυκαιρια,πιεση στο κυκλωμα πανω απο το επιτρεπτο οριο) κατω απο την υψηλη πιεση των υδραυλικων κυκλωματων τιναζουν τα πεταλα,με αποτελεσμα να εχουμε διαροοη υδραυλικυ υγρου και επομενως πτωση της πιεσης στο αντιστοιχο κυκλωμα,το οποιο τωρα βεβαια υπολειτουργει και δεν μπορει να κανει την δοθλεια για την οποια σχεδιαστηκε.

  5. Manolis says:

    Παρομοια αποτελεσματα εχουν προκαλεσει και μερικα κουιζ που εχεις βαλει , φιλτατε Τσι-μου-χαν. (μην κανεις τον κινεζο :)

  6. Ανώνυμος says:

    Tα δικα μου Μανωλη ειναι νορμαλ,αυτα του gvla ειναι πολυ ευκολα οποτε μπροστα σε αυτα τα δικα μου φαινονται δυσκολα.(και ετσι βγαινει και το κακο ονομα στην πιατσα)Ετσι ο gvla σαν αλλος Σωκρατης διαφθειρει τους νεους(με το να βαζει κουιζ που δεν θελουν ξοδεμα φαιας ουσιας),προτεινω λοιπον για τιμωρια αντι για κωνειο να πιει αυτο.

    http://i1172.photobucket.com/albums/r572/AHZ6647/KappaOmegaNuEpsilonIotaOmicron_zpse30a20cd.jpg

  7. Manolis says:

    Σου αρεσε η ιστορια με το ποτο - αντιψυκτικο βλεπω. Ειναι αληθεια , τουλαχιστον συμφωνα με τον Beevor . Αλλα να παθει διατρηση στομαχου ο αγαπητος GVLA επειδη βαζει "ευκολα" (= λογικα) κουιζ?
    To αλλο ρωσικο κολπο για εκκινηση κινητηρων στους -50 Κελσιου το ξερεις?Ενδιαμεσο?