Περιστατικό Ασφάλειας Πτήσεων Με Τα Τουρκικά Άστρα

aviationlive | 9/11/2014 02:47:00 μ.μ. | 2 σχόλια

Από την 2.Ana Jet Üssü ξεκίνησαν έξι και ολοκλήρωσαν πέντε... ο λόγος για τα Τουρκικά Άστρα που στις 9 Σεπτεμβρίου συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Σμύρνη για τα 92 χρόνια από την ''ημέρα του θριάμβου'' (Μικρασιατική Καταστροφή).

@ Wiki
Ένα από τα αεροσκάφη του ακροβατικού σμήνους κατά τη διάρκεια της πτητικής επίδειξης απώλεσε τμήμα του καλύμματος της κεραίας UHF που βρίσκεται στο κάθετο σταθερό. Το κάλυμμα κατέπεσε στη θάλασσα - στο κέντρο της επίδειξης - και όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί περισυνελέγη από ''laser''.



Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην α/β στο Çiğli με ασφάλεια, όπως αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα ενώ τα υπόλοιπα πέντε συνέχισαν την επίδειξη. Η "απώλεια" πιθανότατα δεν οφείλεται σε άμεση επαφή των αεροσκαφών ή "αστοχία" υλικού, αλλά στα αέρια των J85




Όποιο "μάτι" βλέπει περισσότερα ας μας διαφωτίσει/διορθώσει.


Category: , ,

2 σχόλια

  1. Ανώνυμος says:

    και αν μας λεγανε τα πραγματικα τους περιστατικα δεν θα προλαβαινατε να γραψετε αρθρα!!!αλλα εκει φευγει με το ζορι ενα 10% σε αντιθεση με εδω που διαρρεει το 100%.....

  2. Ανώνυμος says:

    Στην πρωτη φωτο,εχει ενσωματωμενο συστημα παραγωγης καπνου;στο επανω μερος του αριστερου κινητηρα,ξεκιναει ενας σωληνας και καταληγει στο αριστερο ακροφυσιο.