ΗΑΕ : Μνηστήρας από το Πακιστάν Για Τα Mirage ;

aviationlive | 7/25/2014 05:44:00 μ.μ. | 3 σχόλια



Μια ενδιαφέρουσα λεζάντα από το AFM σύμφωνα με την οποία υπάρχουν "εικασίες" για την απόκτηση των Mirage 2000-9 των ΗΑΕ από το Πακιστάν. Θα ήταν ένα από τα πολλά σενάρια που κυκλοφορούν κατα καιρούς και ίσως θα περνούσε απαρατήρητο αν δεν έφερε την υπογραφή του δημοσιογράφου Αlan Warnes, γνωστού για τις πηγές του στις ένοπλες δυνάμεις του Πακιστάν.

Category: , ,

3 σχόλια

  1. Ανώνυμος says:

    Πιθανό μετά την απόσυρση των πακιστανικών Mirage-5 να θέλουν να έχουν ένα γαλλικό μαχητικό στην Π.Α τους. Μιας που είναι απίθανο να αγοράσουν το Rafale (πολύ ακριβό για τους πακιστανούς) και λίγο πιθανό για τα Μ-2000-5 της γαλλικής Π.Α η λύση να είναι Μ-2000-9 από τα Η.Α.Ε. Να έχουν κάτι καλύτερο έστω σε πολύ μικρότερο αριθμό από τα JF-17 και στα -εισαγώμενα- μαχητικά 3ης γενιάς να μην είναι εξαρτημένοι μόνο από τους Αμερικανούς. (F-16) Βέβαια αν αγοράσουν τα Μ-2000-9 έχει ενδιαφέρον να δούμε αν μετά θα αγοράσουν τα 36 κινέζικα J-10 που λένε ή αν θα τους είναι αχρείαστα.
    Γιάννης

  2. Ανώνυμος says:

    εμεις ετσι μια ερωτηση να κανουμε για αυτα τα μιραζ??

  3. Ανώνυμος says:

    Οταν με τα χιλια ζορια κραταμε σε υπηρεσια(πολλες φορες με πατεντες) τα υπαρχοντα αεροσκαφη οι ερωτησεις ειναι περιττες.Εστω κανουμε την ερωτηση,τα αεροσκαφη ειναι σε αριστη κατασταση,με λιγες ωρες και με ενα σωρο εξτρα σε οπλα και ηλεκτρονικα,αυτο το ξερουμε,δεν χρειαζεται να το ρωτησουμε.Το ζητημα ειναι με τι θα τα παρουμε,προφανως οχι με αερα κοπανιστο,δυστυχως αυτην την εποχη δεν διαθετουμε ουτε αερα κοπανιστο,η πραγματικοτητα ειναι αυτη,η αλλη λυση ειναι να τους πεισουμε να μας τα δωσουν τωρα δωρεαν και να τα πληρωσουμε οταν θα εχουμε χρηματα,σε 10,15,20 χρονια.