ΖΕΥΣ @Belgian AF Open Days

aviationlive | 9/14/2014 09:27:00 μ.μ. | 4 σχόλια

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ομάδας επιδείξεων ''ΖΕΥΣ'' στην αεροπορική επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού "Open Days". Το #505 και το εφεδρικό #523 έφτασαν στην α/β Kleine Brogel την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στις 16:02 από την α/β Aviano... τρεις ώρες αργότερα το #505 θα απογειωθεί για την δοκιμαστική για να ακολουθήσει την Κυριακή η μία και μοναδική πτητική επίδειξη (η προγραμματισμένη για το Σάββατο επίδειξη ματαιώθηκε λόγω καιρού).

(C) HAF


Δυστυχώς το airshow δεν μεταδόθηκε ζωντανά, οπότε προς το παρόν θα αρκεστούμε στις φωτογραφίες - και τις πληροφορίες - που μας στέλνει ο Edwin Huskens

12.09.14, 19:29 το 505 επιστρέφει από τη δοκιμαστική (περισσότερες φωτογραφίες υπάρχουν εδώ, εδώ και εδώ)

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, το #505 με τον εξαιρετικό διάκοσμο απογειώνεται


Category: , ,

4 σχόλια

  1. Ανώνυμος says:

    Ποσες συνολικα συμετοχες θα εχει η ΠΑ ; Ποσες μερες θα λοιπουν απο την ΠΑ δυο πολυτιμα και συνχρονα αεροσκαφη μαζι με το προσωπικο ; Και να ηταν για συνεκπαιδευση χαλαλι αλλα για επιδειξη;Τι να πω αλλαζουν οι εποχες.Και να θα θελαμε πραγματικα να κανουμε επιδειξη σημαιας ας τα στελναμε μια βολτα στους ουρανους της Κυπρου να στειλουν ξεκαθαρω μυνυμα ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. Τελος παντων καλες προσγειωσεις να εχουν .

  2. Η οπτική των απόλυτων αριθμών με την οποία προσέγγιζεις το αεροπορικό όπλο είναι λανθασμένη.
    H διεθνής παρουσία είναι και αυτή μια μάχη που πρέπει να κερδηθεί, προς όφελος της μαλακής ισχύος.

  3. Ανώνυμος says:

    Πάντα γκρίνια.Πάμε γιατί πάμε, δεν πάμε γιατί δεν πάμε ?.