Corsair II Με Επετειακό Διάκοσμο

aviationlive | 9/16/2014 04:53:00 μ.μ. | 3 σχόλια

Στο πρόγραμμα της τελετής απόσυρσης των αεροσκαφών A-7E/TA-7C Corsair II, διαβάζουμε πως  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το "μεγάλο αντίο" θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια επετειακά βαμμένου αεροσκάφους. Αναμένουμε...





Category: , ,

3 σχόλια

  1. Πυγμαλίων says:

    Δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας πάντως.

    ΅αποκαλυπτήρια επετειακά βαμμένου αεροσκάφους΅

    Γιατί τα αποκαλυπτήρια στις 14/10 ? Άλλο ένα επετειακό δηλ. με ζωή 14 ημερών (αν διατηρηθεί πτήσιμο για την πτήση της παρέλασης). Γιατί να μην γίνονταν τα αποκαλυπήρια 6 μήνες ή και νωρίτερα προκειμένου να γίνει γνωστό σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου ? Πότε κάποιοι στην ΠΑ θα μάθουν ότι τα επετειακά δημιουργούνται για να πετάνε και να διαφημίζουν μονάδα,αεροπορία, χώρα και όχι για να βρεθούν σε ένα αεροπορικό μουσείο ?

    ΥΓ: Εύχομαι τουλάχιστον να δούμε επετειακό TA-7C.

  2. Manolis says:

    Δεν εχει αδικο ο Πυγμαλιων, αν και η αληθεια ειναι οτι δεν θα ταξιδευε στο εξωτερικο, με τα Α-7 οτι εγινε εγινε στην Αγγλια , καλο θα ηταν να ειχε βαφτει τοτε . Παντως και τα 2 που πηγαν RIAT, επετειακα βαμμενα ηταν. Επισης αυτα γινονται με πρωτοβουλια του προσωπικου και σε ωρα μη υπηρεσιας συνηθως, αρα δεν προγραμματιζονται παντα εγκαιρως.

  3. Πυγμαλίων says:

    Μανώλη η εκπαίδευση νέων χειριστών στα Α-7 σταμάτησε τον Δεκέμβριο του 12. Άρα η αντίστροφη μέτρηση για τα Corsair είχε ξεκινήσει και το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη ημερομηνία η οποία έγινε γνωστή προ 10μηνου και επιβεββαιώθηκε στον Ηνίοχο από τον Α/ΓΕΑ.Άρα χρόνος για προγραμματισμό υπήρχε.Αυτό που λες ότι δεν θα πήγαινε το νέο επετειακό RIAT δεν το κατάλαβα.Γιατί όχι ?