Πάνθηρες...

aviationlive | 5/20/2014 11:54:00 π.μ. | 6 σχόλια


... στην Αγία Πετρούπολη. Τα πρώτα τέσσερα Mi-35P της 450 Μοίρας Ελικοπτέρων της Εθνικής Φρουράς έτοιμα προς παράδοση, μετά την ολοκλήρωση εργασιών περιοδικής συντήρησης.



Πηγή 

Category: ,

6 σχόλια

  1. nt.george says:

    Φορτωσανε!!!!
    http://russianplanes.net/id136452

  2. Ευχαριστώ nt.George, ανανέωσα την αναρτηση.

  3. Manolis says:

    Βαι-βαι, μπολιχρονεμενο αρκαντασσι* μας, ευκαριστουμε γκια πολιτιμε πληροφοριε. Ενημερωσε γκαι ποτε φτανου σαταν-ελικοπτερ στο Κιμπρις, γκιατι μπασμπακαν ερντογκαν, εχωσε μας πτσαχνουμε ολο γκια Γκιουλεν προντότη και φεισμπούκ, και γιοκ κοιταμε το γκιαούρ-Κιμπρις σαταν-ασκέρ**. ΜΙΤ-Αρκαντάςς.
    (σ.τ.μ. * : αδερφε , **: διαολεμενη Κυπριακη Εθνοφρουρα).

  4. Η είδηση "υπαρχει" στο Ελληνικο διαδίκτυο απο την περασμένη εβδομάδα και από τον Απριλιο σε διεθνείς σελίδες όπου η σπανιότητα του θέματος "τραβά".

  5. strategy says:

    "γκιατι μπασμπακαν ερντογκαν, εχωσε μας πτσαχνουμε ολο γκια Γκιουλεν προντότη και φεισμπούκ, και γιοκ κοιταμε το γκιαούρ-Κιμπρις σαταν-ασκέρ"

    Mανώλη δεν υπάρχεις λέμε!! Χαχαχαχαχα!


    Πέρα από τη πλάκα, η περιοδική συντήρηση (πενταετίας) των 11 επιθετικών ελικοπτέρων Mi-35 είχε αναφερθεί από το Δεκέμβριο όταν συζητήθηκε ο αμυντικός προϋπολογισμός της Κυπριακής Δημοκρατίας για το 2014 στη κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας. Για το πρόγραμμα ύψους €28 εκατ. είχε βγάλει ανακοίνωση και η ρωσική πρεσβεία. http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-politiki/39/177721/i-rosiki-presveia-apanta-se-dimosieymata-gia-episkevi-rosikon-elikopteron-tis-ef

  6. Manolis says:

    Nαι , ειχα κεφια σημερα, την ποτηροθηκη του Μ-1Α1 την ειδες?
    http://e-amyna.com/2014/05/14/%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%cf%81%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%82-m3439/#comment-6550
    Σοβαρα τωρα, ειναι γνωστη ειδηση , φυσικα δεν την εδωσε πρωτος ο φιλος aviatiolive, αλλα ρε γαμωτο να τους δινουν και daylight φωτογραφιες ποσα ακριβως ελικοπτερα ειναι εκει λυμενα...Δεν μπορουσε η ΕΦ να ζητησει καποια αποκρυψη? Εστω να ειχε σβησει σημαιες και εθνοσημα?