Πτήσεις Απόστρατων Ιπτάμενων Αξιωματικών

aviationlive | 10/08/2014 11:20:00 π.μ. | 15 σχόλια

DSC01810

Στο πλαίσιο του Εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, στις 7 Νοέμβριου 2014 δύνανται να ιπταθούν τέσσερις απόστρατοι Ιπτάμενοι της ΠΑ, ένας F-16 Block 30, ένας με F-16 Block 50 και δύο με F-4Ε AUP. Η επιλογή τους θα πραγματοποιηθεί έπειτα από κλήρωση.

Category: , , , , ,

15 σχόλια

  1. Unknown says:

    Καλή πρωτοβουλία, αλλά θα έπρεπε να πετάξουν και 4 παιδιά-νέοι που έχουν το "σαράκι" του να γίνουν πιλότοι στην ΠΑ. Αυτό θα είχε πιο πολύ νόημα.

  2. Όπως είπε ένα Διοικητής Πτέρυγας σε μια εκδήλωση η ΠΑ έχει ιστορία αλλά δεν έχει παραδόσεις... - με αφορμή το παραπάνω και όχι μόνο - σιγά σιγά βλέπουμε κάτι να κινείται προς αυτή τη κατεύθυνση. Για τη στρατολογηση νέων καλύτερα να μην γίνει καθόλου αν πρόκειται να γίνει λάθος (όπως και στο παρελθόν).

  3. Ανώνυμος says:

    @ aviotionlive
    Like οπως λεμε και στο facebook
    Χρηστος

  4. Ανώνυμος says:

    Σωστοί και οι δύο (να πετάξουν νέοι (1ος) που θέλουν να κάνουν καριέρα στην Π.Α (2ος)). Από την άλλη, από το να πετάνε οι "γνωστοί" και οι "κολλητοί" καθώς και διάφορες μοντέλες και άλλες ξεβράκωτες, καλύτερα οι ε.α. Imho, επίσης, καλό θα ήταν η Π.Α να βάζει στην πίσω θέση και τεχνικούς να πετάνε (ε.ε και όχι ε.α) ώστε να ενδυναμώνονται οι σχέσεις περισσότερο.

  5. Κοίτα να δείς που προχτές γκρινιαζα σε ένα φίλο για τις μοντέλες, αφού μερικούς τους αφήσανε να θεωρούν την ΠΑ τσιφλίκι τους...

    +1 για τους τεχνικούς όποτε υπάρχει "slot".


  6. Ανώνυμος says:

    Πού πέταξαν "μοντέλες" και "ξεβράκωτες" με α/φη της Π.Α.; Για δώστε μας πληροφορίες. Ενδιαφέρον ακούγεται!
    Κώστας

  7. Αυτοί που τα έκαναν και τους έγραψαν και τα κείμενα ξέρουν, δεν χρειάζεται να τα γράψουμε.

  8. Manolis says:

    A, oλα κι'ολα. Δεν πεταξαν ΠΟΤΕ ξεβρακωτες μοντελες με α/φη της ΠΑ .
    Φορουσαν κανονικη φορμα πτησης. Απο μια αποψη, ειναι αληθεια οτι θα μπορουσε καποιος να δει το συμβαν ως μια διαφορετικη προσεγγιση στις δημοσιες σχεσεις μιας συγχρονης δυτικης αεροποριας. Μετα ομως ηρθε το παρτυ στον Αβερωφ και τα εκανε ολα συντριμμια.

  9. @Manolis
    δες και αυτο Cher - If I Could Turn Back Time (Official Music Video)
    http://www.youtube.com/watch?v=BsKbwR7WXN4

  10. στο video ο δωδεκαχρονος γιος της Cher Elijah Blue Allman κιθαρίστας (Allman Brothers)

  11. Manolis says:

    Aκριβως αυτο εννουσα φιλε mcair. Βεβαια οι Αμερικανικες ΕΔ ειναι ετη φωτος μπροστα σε τετοιες συνεργιες με τη βιομηχανια θεαματος της χωρας τους και αποκομιζουν τεραστια κερδη στον ψυχολογικο τομεα, απο τη στρατολογηση νεοσυλλεκτων εως την εδραιωση στο παγκοσμιο υποσυνειδητο οτι ειναι αηττητοι (βλεπε ταινια Top Gun). Πραγμα που δεν ισχυει φυσικα, γι'αυτο και δισταζουν να εμπλακουν ακομα και σε τριτοκοσμικες συρραξεις (βλεπε τωρα Συρια). Ειναι αυτο που ο φιλος strategy αποκαλεσε μαλακη ισχυς (soft power). Σε αυτο το κομματι ειμαστε ακομα ανωριμοι.

  12. H κυρία, κατάφερε να πετάξει για άλλο λόγο, άσχετο με την ΠΑ.

  13. gvla says:

    Μια μοντέλα θυμάμαι και αυτή έγραψε και άρθρο..σε περιοδικό του χώρου. Θυμάμαι και κάτι που κέρδισαν σε εκθέσεις ιδεών της Τρίτης Λυκείου....και τους ρώταγαν μετά την πτήση αν θα γίνονταν πιλότοι και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια...

  14. The Allman Brothers Band - Midnight Rider
    http://www.youtube.com/watch?v=_cUOU7bdOVs

  15. Philip says:

    Και πόσοι αντέχουν σε γρήγορη στροφή ή ελιγμό με πάνω απο 5g?
    Αν και εγώ θα λιποθυμούσα με το που θα έμπαινα μέσα απο την συγκίνηση... :D